Uprava napolje!

Nastavljena je borba Plave unije protiv izdajničke uprave koja direktno radi u interesu rivalskog, državnog kluba. Istaknute su parole pred utakmicu koja se igra u subotu na stadionu “Rajko Mitić”, a koje su nekada privlačile fudbalske navijače svojom lepotom i viteškom borbom.

U novije vreme su to neki ljudi odlučili da pokušaju da unište. Odlučili su da se podsmevaju svemu tome što se gradilo decenijama, da ubiju ono što se nekada danima iščekivalo i zbog čega se od uzbuđenja nije spavalo. Žele da sve to ugase zarad svojih primitivnih interesa! Plava unija bojkotuje utakmice od ove sezone sve dok se naša kuća ne isčisti od takvih ljudi!

Domaća policija i redari na redovnom pregledu na ulazu na stadion u tekstu parola nisu našli ništa što se krši sa zakonom. Ipak, kako su policajci rekli, na “intervenciju” “uprave” OFK Beograda, domaća uprava je nalozila organima reda da se parole uklone. Ovo je još jedan u nizu sramnih, nasilnih pokušaja izdajničke uprave da se sakrije njihova sramota kojom se ponose. Ponavljamo, ne znamo šta misle ovim da postignu, koliko mi volimo naš Beograd, oni ne vole svoju sramotu.

Mi smo tu – Unija 94.

 

 

Share

Comments are closed.