Prvo Ub. Meni je ovo možda i najveći utisak od juče. Ok Šabac, ali to sam već očekivao da vidim. Nisam znao da je na Ubu i ova druga tribina dobra, veća od ove koje standardno ima na snimcina, slikama... Za jednog srpskoligaš odličan estadio!

Prvo par slika Komgrapovog terena na Makišu. Milicionar nisam slikao, stavili ogradu pre stadiona...

Sledeća stanica - Koceljeva. Nista posebno, jedna kraca montažna tribina. Pored je nedovrsena hala. Ako je zavrse bice to sjajno za taj gradić!

Šabac. Nema šta, odlican će to stadion biti, samo da ga kompletiraju. Baš bih voleo da Mačva kao tradicionalan klub, jedan od retkih srpskih klubova koji su igrali ligu za vreme Kraljevine Jugoslavije, i Šabac kao jedan od većih domaćih gradova dobije dobar stadion i da bude Superligaš. Slikao sam nešto pred početak tekme sa Moravcem, ali smo se nekako ufurali na stadion... Iza tribine gde su domaći Šaneri, nalaze se lokali koji su dobrim delom napušteni i zapušteni a tu je i pijaca sda svi pratećim stvarima koje prate neki buvljak pa to ne odaje baš neku reprezentativnu sliku.

I Suvača, iliti Katpoint arena, plus stadion Hajduka iz Šiomanovaca.

Sportski pozdrav!