Pre neki dan u kraju sretnem P*** izvesnog, moj komsija... Nešto krene da mi priča i meni odjednom bljesne priča i događaj kad je sa nama išao u Češko na naše prvo evro-gostovanje... beše leta 2003... Tad se skupila i kurta i murta, nisam znao jedno petinu busa busa, a retko ko se sa kime tada družio u ekipi jer je bio neki totalni raskorak u organizaciji grupe. Vidim njega ulazi sa St*****m i reko, otkud ovaj ovde... Mene šiba adrenalin kao da idem na finale lige šampona, ej bre, Ofka posle godina tavorenja po I B ligi i gde već izlazi u Evropu posle 29 godina...
Uglavnom, nebitno, njega sam tamo video jedino u busu, al sretnem ga nesto kasnije i pitam kako mu je bilo. Tip mi ladno kaže onako šuškavo i nerazgovetno: - "Nije loše bilo. Krenuo sam da vidim u Brnu jedno leglo zečeva kod jednog Čeha da vidim da l možemo da napravimo neku saradnju, al nije mi se ništa svidelo pa se nismo dogovorili!" Ej bre, ja u šoku... tip je išao sa navijačima da vidi leglo čeških zečeva!? I to mi bez blama kaže... ja ga gledam bledo, vidim on se ne stidi... produžim dalje...