Mesi,mesi...nece nishta da ti shkodi...

svakakve priče...

moj favorit je

Mira Furlan
2
7%
Tanja Boskovic
6
21%
Ena Begovic
3
10%
Neda Arneri(c)
2
7%
Dragana Varagic (Jagodinka Simonovic)
1
3%
Gala Videnović (Bal na vodi)
0
No votes
Olivera Ježina (sex partijski neprijatelj br.1 ,specijalno vaspitanje)
1
3%
Ljiljana Blagojević (Secas li se Doli Bel)
1
3%
Tatjana Pujin (Tako se kalio čelik)
0
No votes
Ksenija Pajić (Oficir s ružom)
0
No votes
Savina Gersak (Cudo nevidjeno)
1
3%
Mirjana Jokovic
1
3%
Mirjana Karanovic
1
3%
Maja Sabljic
1
3%
Bojana Maljevic
1
3%
Katarina Radivojevic
2
7%
Anja Popovic (Sekula)
0
No votes
Lidija Vukicevic
1
3%
Gordana Bjelica (Poparina sekretarica Beba :))
4
14%
Danica Maksimovic
1
3%
 
Total votes: 29

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Mesi,mesi...nece nishta da ti shkodi...

Post by Booze Brothers »

Evo na jednom forumu nadjoh zanimljiv topic...a ja bash odavno imam jednu ideju...da skupim sve erotske scene iz nashih filmova i da se to nekako izmontira na jedan disk ili vec shta...kako bi to bilo super...treba dosta materijala...
evo nekih opisa...'ajte setite se i vi nekih dobrih...a mogli bi i neke slike da stavljate iz istih...

Najbolje erotske scene YU filma

Iako su erotske scene u YU-filmovima često graničile sa silovanjima, u kojima su muškarci uzimali žene neovisno od njihove volje, tretirajući ih i niže od seksualnog objekta, postoje i sofisticirane scene putene erotike XXX.



Ipak, nije Balkan samo nipodaštavanje žena, u YU-filmovima nalaze se i drugačiji vidovi koitusa - od erotičnih komediografskih scena, do vođenja ljubavi s ružom u ustima.

Prvo je bio muk. Onda se desila Eva Ras. Nakon nje opet je bio muk. Tek s početkom propasti SFRJ, dakle nakon smrti voljenog diktatora, počinje procvat seksa u YU-filmu. Režiseri se počinju oslobađati okova cenzure i autocenzure, a seks, taj sasvim prirodni sastojak filma, doživljavan je u nas kao apsolutna blasfemija.

Osamdesetih se zvijer oslobađa okova, ali nastaje novi belaj, jer erotske scene često prikazuju iznimnu dominaciju muškarca nad ženom. Ignoriranje seksa zamijenilo je ono što je suština naše naravi: tretiranje žene kao objekta, čak i niže od objekta. U prirodi Homo Balkanicusa je da ženu smatra majkom i domaćicom, a ukoliko želi da vodi ljubav i pritom pokazuje uzbuđenje, vjerovatno je kurva, rezonuje domaćin. U stvari, sve su kurve osim majke Homo Balkanicusa.

Neki od filmova koje smo odabrali za vas govore upravo o tome. Nije nam namjera da veličamo takvo poimanje seksa. Izabrali smo dvadeset filmova ispunjenih na ovaj ili onaj način seksualnim nabojem, a kritički izoštreno oko prepoznat će u kojim od dvadeset izabranih filmova ima pravog, lijepog, sofisticiranog seksa. Zbog jake konkurencije, ispalo je nekoliko favorita, među njima i Grlićev mitski film Samo jednom se ljubi. Uživajte!

Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT (1967.)

Režija: Dušan Makavejev
Glumci: Eva Ras, Slobodan Aligrudić, Ružica Sokić

Prvi slučaj skidanja u domaćoj produkciji. Eva Ras je prva obnažena diva našeg filma i, kao takav, ovaj film zaslužuje mjesto u povijesti YU-kinematografije. Kao i Eva, kojoj od sveg srca zahvaljujemo što se u kasnijim godinama nije više skidala, iako je bilo prilika (vidi: Lepota poroka). Kao njen partner, pojavljuje se maestralni brko Slobodan Aligrudić.
Tip seksa: Prvi mačići.
Seksometar: 2/5

Bal na vodi (1985.)

Režija: Jovan Aćim
Glumci: Gala Vidaković, Srđan Dragojević, Dragan Bjelogrlić

Klinci, i ne samo oni, uvijek su voljeli priče o prvim ljubavima, a ovo je jedna takva, u kojoj se govori o četvorici prijatelja zaljubljenih u istu djevojku, Natašu. Ipak, svaki od njih nalazi načina da skine mrak, kao i Nataša, tragičar ovog poetičnog filma o Beogradu pedesetih godina prošlog stoljeća. U skladu s akcijama četvorice sedamnaestogodišnjaka, film obiluje simpatičnim erotskim scenama.
Tip seksa: balski
Seksometar: 4/5

Sex - partijski neprijatelj broj 1 (1990.)

Režija: Dušan Sabo
Glumci: Branko Vidaković, Olivera Ježina, Vojka Čavajda-Čordić

Daj, drugarice, ako boga znaš, kaže drug Pišta ruskoj oficirki koja sapunja grudi u rijeci. Pištu njegova pišta više vodi kroz život nego što su ga vodila pravila partije. Tako je i njegovo navodno herojstvo samo sretna i slučajna okolnost seksualnih avantura. I svaka kritika upućena od drugova ne odnosi se na Pištino političko opredjeljenje, nego na avanturu sa suprugom uglednog druga. Ali Pištu ništa ne može da opameti, pa u očaju kaže: Ma, druže, najbolje da ja njega odsečem!
Tip seksa: komedijaški
Seksometar: 4/5

Ko to tamo peva (1980.)

Režija: Slobodan Šijan
Glumci: Pavle Vujisić, Danilo Bata Stojković, Neda Arnerić, Slavko Štimac.

Cijela Juga zavidjela je malom Štimcu, partizanskom kuriru i prijatelju njemačkih ovčara, kada je u šumici, nedaleko od izanđalog autobusa firme Krstić, povalio Nedu Arnerić, Brigite Bardot naše kinematografije. Nema veze što je to bilo samo na filmu. Kada zasijaju Nedine grudi, teško da bi iko mogao suzdržati uzdah ili barem kihnuti kao Boro Stjepanović. Još kada Bata Stojković podvikne: Sram vas bilo, teško da iko može spriječiti kolektivnu ov(ul)aciju publike. Tata, i ja bih ono radio. I tata bi, sine...
Tip seksa: šumska humoreska
Seksometar: 4/5

Sjećaš li se Dolly Bell (1981.)

Režija: Emir Kusturica
Glumci: Ljiljana Blagojević, Slavko Štimac, Slobodan Aligrudić

- Je li bilo šta sa onom na tavanu? Pa, onako, malo u usta... - Šta u usta?! Ljubili se. - Aha, to...
Slavko Štimac opet jaše, ovaj put u ulozi mladog sarajevskog klipana Dine, kojem lokalni jalijaš Braco Šintor povjeri djevojku na čuvanje. Između njih dvoje javlja se ljubav, a jalijaš ima druge planove. Ljubavna scena između Štimca i Ljilje Blagojević ne postoji u knjizi Abdulaha Sidrana prema kojoj je napravljen film. - Gdje ćeš? - Odoh s rajom na Ilidžu. - Dobra ti ta Ilidža...
Tip seksa: jalijaški
Seksometar: 3/5

Haloa - Praznik kurvi (1988.)

Režija: Lordan Zafranović
Glumci: Neda Arnerić, Ranko Zidarić, Zorko Rajčić, Stevo Žigon

Lordan Zafranović, reditelj možda najkontroverznijih filmova snimljenih u bivšoj nam domaji, autor je i najeksplicitnijeg seksualnog čina u povijesti naše kinematografije. Od prve scene obnaženog muškarca koji skače u more, pa do posljednjeg prizora, sve odiše erotikom, pa se nekima može činiti da je radnja tu sporedna, kolateralna pojava samo da bi se moglo prikazati Neda Arnerić kako uzdiše...
Seks: Gotovo kao pravi!
Seksometar: 5/5


Maratonci trče počasni krug (1982.)

Režija: Slobodan Šijan
Glumci: Bogdan Diklić, Jelisaveta Seka Sabljić, Dušan Janićijević

Urnebesna komedija čija jedina scena seksa govori kako su žene zbog slave spremne da se obnažuju, slikaju, te spavaju s bilo kime. Kasniji doajeni YU-filma, Seka Sabljić i Bora Todorović, iako kao od majke rođeni, nisu ništa konkretno učinili jer ih je spriječio Bogdan Diklić. Najbolje pravdanje, kako na filmskom platnu, tako i u stvanom životu: - Šta radiš to, kume?! - Vežbamo, kume. Vežbamo za film. I ti ćeš ovako, ali sutra.
Tip seksa: šijanovski
Seksometar: 1/5.

Čaruga (1991.)

Režija: Rajko Grlić
Glumci: Ena Begović, Ivo Gregurević

Ovo je priča o hajduku Čarugi i njegovom hajdukovanju za vrijeme žandarske Jugoslavije. Naravno, kao i mnogim velikim ljudima, i Čarugi je žena došla glave. A ekscentričnu groficu, ovisnu o kokainu, u filmu utjelovljuje nesretno preminula Ena Begović, čije grudi... Samo malo: smije li se ložiti na mrtve glumice ili je to ipak bolesno? Nema veze, Grliću dugujemo inspiraciju za jedno od najmaštovitijih mjesta za vođenje ljubavi: ispod klavira!
Tip seksa: hajdučki
Seksometar: 4/5

Šećerna vodica (1983.)

Režija: Svetislav Bata Prelić
Glumci: Sonja Savić, Svetislav Goncić

Jedan od ekstravagantnijih filmova kasne jugoslovenske kinematografije, u kojem se otvoreno priča o voajerstvu, fizičkim kompleksima i klimakteričnim ženama koje povazdan vračaju, ali i o pravoj ljubavi. S ovim filmom Sonja Savić zasjala je najsjajnije na filmskom nebu, i nikada više kao tada. Jedan od razloga je činjenica da reditelji više u njoj nisu vidjeli glumački materijal za mlade djevojke željne ljubavi.
Tip seksa: omladinski
Seksometar: 3/5

Otac na službenom putu (1987.)

Režija: Emir Kusturica
Glumci: Mira Furlan, Miki Manojlović

Iza ideološke priče utkane u postratno FNRJ/SFRJ društvo, krije se vrlo profani razlog: sukob dvojice muškaraca oko žene, odnosno, ljubomora jednog jer je drugi veći macho, a uz to i njegov zet. Mira Furlan, zadužena za mnoštvo negativnih karaktera, ovdje ima zapaženu ulogu apsolutne kučke. Uz to, naravno, prelijepe i prezgodne, kao i uvijek.
Tip seksa: osvetnički
Seksometar: 4/5

Varljivo leto 68. (1984.)

Režija: Goran Paskaljević
Glumci: Slavko Štimac, Sanja Vejnović, Neda Arnerić

Doba je revolucionarnih previranja, a mladi maturant stasava za ljubav. Politička laviranja, studentski prosvjedi i politika ga apsolutno ne zanimaju, a sav njegov interes je okrenut prema suprotnom polu, te tako s različitim djevojkama i ženama upada u komične situacije. - Mesi, mesi, ništa ti neće biti, govori mu Bata Stojković, u ulozi njegovog nadobudnog oca, tipičnog sitnog birokrate. U filmu, opet, Neda Arnerić, ovaj put odjevena...
Tip seksa: pekarski
Seksometar: 3/5

Iskušavanje đavola (1989.)

Režija: Živko Nikolić
Glumci: Alain Noury, Dragana Mrkić, Branko Vidaković

Priča s dna tradicionalne plemenske kace o zavadi dvije familije i krvnoj osveti. Pored prelijepe crnke italijanske ljepote, dostojne naslovnica svjetskih modnih magazina, Dragane Mrkić, u zagrljaju Alaina Nourya, kultna je i scena kada Branko Vidaković u štali opći s kozom. Mislite da toga nema po balkanskim vukojebinama? O, sodo mio!
Tip seksa: đavolski
Seksometar: 2/5

Tako se kalio čelik (1988.)

Režija: Želimir Žilnik
Glumci: Lazar Ristovski, Ljiljana Blagojević, Tatjana Pujin

Ljiljana Blagojević Lazaru poručuje da balkanski macho i šovinista ženu nikada ne pita može li niti da li je jadnica u crvenom. To njemu ne smeta da se okomi na nju, nakon što se najeo pileće supe istodobno kiseleći se u kadi. Jadna Ljiljana, ima li izbora? Naravno da nema.
Tip seksa: šovinistički
Seksometar: 2/5

U raljama života (1984.)

Režija: Rajko Grlić
Glumci: Gorica Popović, Bata Živojinović, Vitomira Lončar, Rade Šerbedžija

Kada se pojavila ova serija na TV Zagreb, Željka Fattorinni je prije emitiranja objašnjavala kako će se, svaki put kada glumci izgovore neku prostotu, začuti pišteći zvuk, a u slučaju velike prostote, duboki zvuk. I, stvarno, nije mi jasno u čemu je razlika u stepenu prostote kada Bata The Životinja kaže Štefici Cvek: - Sad ću da te karam, i kada kaže: - Ne, karaću te celu noć. Možda je najveća prostota što na kraju ništa nema od karanja, jer se Bata umorio od ubijanja Nijemaca, Italijana, Japanaca, četnika, ustaša, balija... pa mu se ne može ni dići.
Vrsta seksa: verbalni
Seksometar: 1/5

Oficir s ružom (1987.)

Režija: Dejan Šorak
Glumci: Žarko Laušević, Ksenija Pajić, Ljiljana Matić

Možda najljepši i najsofisticiraniji film od svih pobrojanih, a akteri su isti takvi: dvije prelijepe djevojke, odnosno žene, i Žarko Laušević s onim svojim prodornim, ali i melanholičnim očima. U središtu priče je ljubavni trougao dvoje mladih partizana i aristokratkinje koja se nenadano zaljubi u momka svoje nametnute cimerice. Film s erotskom profinjenošću tako atipičnom za naše podneblje. Svaka čast, majstori!
Tip seksa: s ružom u ustima
Seksometar: 5/5

Šest dana jula (1985.)

Režija: Dinko Tucaković
Glumci: Alma Prica, Danilo Lazović

Alma Prica je još jedna naša diva u koju su generacije balavaca bile beznadežno zaljubljene, a jedan od razloga za toliku ljubav jeste film Šest dana jula. Život mladih u malom mjestu krajem šezdesetih godina. Metalostrugar je dobio poziv za vojsku. Odlazi za šest dana. S drugovima provodi te dane kao i obično - posao, fudbal, uveče kafana. Tog ljeta u njegovo mjesto dolaze njegovi vršnjaci, studenti u velegradu. Dva se društva svakodnevno sreću, ali ne komuniciraju. U studentskoj grupi je i lijepa devojka, koju metalostrugar ćutke gleda, nemajući hrabrosti da joj priđe... Za potpunu romantiku zaslužan je soundtrack made by Vlada Divljan.
Vrsta seksa: romantičarski
Seksometar: 5/5

Medeni mjesec (1983.)

Režija: Nikola Babić
Glumci: Biserka Ipsa, Nada Abrus, Slobodan Milovanović

Žanrovski je gotovo nemoguće odrediti gdje pripada ovaj film, jer ima tu elemenata krimića, drame, komedije, svega. A od toga svega, sve vrvi i od seksa! U središtu priče je mladi i potentni mužjak koji tamani sve odreda, ali pogriješi kada se upetlja s mafijašicom... Ipak, dokazuje da mu je i od života draži ženski polni organ. A kako kaže pjesmica iz filma: Jer dimnjačar/mlad ili star/Svakoj peći zna/otkloniti kvar.
Vrsta seksa: sve odreda
Seksometar: 3/5

Pad Italije (1981.)

Režija: Lordan Zafranović
Glumci: Ena Begović, Frano Lasić

U malom ostrvskom mjestu dolazi do velikih političkih gibanja prouzrokovanih padom Italije. Komandant partizanskog odreda, tip asketskog revolucionara, posvećen borbi, upada u zamku ljubavi s kćerkom veleposjednika, koju glumi Ena Begović. U prelomnoj sceni filma Frano Lasić biva zaveden od buržujke Ene Begović, i to u jednoj pećini u blizini mora, gdje se asketa povukao da razmišlja o revoluciji, Marxu, Titi, X kongresu KPJ...
I, da, shvatili smo da je dozvoljeno i normalno ložiti se na Enu Begović, jer je se sjećamo u najboljem sjaju, što je baš onako fino od nas.
Tip seksa: revolucionarni
Seksometar: 4/5

Dom za vješanje (1991.)
Režija: Emir Kusturica
Glumci: Sinolička Trpkova, Davor Dujmović

Jedna od najvažnijih scena povijesti YU-filma jeste scena Đurđevdana, ciganskog praznika. Davor Dujmović, kao Perhan, skida naočale i zabezeknuuto prvi put gleda u grudi Sinoličke Trpkove (u filmu Azra). Dječak postaje mladić, odnosno muškarac. Svu atmosferu dodatno zakuhava muzika Gorana Bregovića. Kusta nikada nije bio stručnjak za erotske scene, više je volio igrati se fikcijama, priviđenjima, magijskim realizmom, ali ovdje je, priznajemo, pogodio.
Tip seksa: đurđevdanski
Seksometar: 3/5

Lepota poroka (1986.)

Režija: Živko Nikolić
Glumci: Mira Furlan, Milutin Mima Karadžić, Alain Noury, Ines Kotman

I za kraj, još jednom Tradicija vs. Modernost. Mira Furlan protiv definitivno stupidnih običaja da muškarci prekrivaju nekakvim crnim plahtama lica svojih žena prilikom akta ljubavi, a u slučaju prevare žena umijesi pogaču svojim suzama, a onda je čoek macolom opali po glavi preko iste te pogače. Maštovito. E, iz takve sredine, gdje se sokolovi uzgajaju kao pilići, a vrijeme stoji još od stolovanja lažnog cara Šćepana Malog, Mira Furlan se bez opomene transportira na Jadransko more, gdje se zapošljava kao spremačica na nudističkoj plaži. Pucanje okova po svim šavovima, i najljepši seks utroje ikada viđen u našim filmovima. - Joj, da me vidi moja mila majka...
Vrsta seksa: crnogorski
Seksometar: 5/5
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
Electric Blue
Siledzija Sebes
Posts: 3579
Joined: Wed Aug 31, 2005 11:21 pm

Post by Electric Blue »

Joj ...oficir sa ruzom....to je moj favorit,,,,ja sam se na to przio....
ImageImageImageImage

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Post by Booze Brothers »

kada sam bio mali nekako mi je uvek bilo do jaja kada Miki napadne Furlan u podrumu...bata zivotinja u filmu Dorotej kada opshti sa Danicom Maximovic u shtali iako se ne vidi nishta mi je isto ostao u secanju...
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
Electric Blue
Siledzija Sebes
Posts: 3579
Joined: Wed Aug 31, 2005 11:21 pm

Post by Electric Blue »

A ima i neki film sa Tanjom Boskovic i Mijom Aleksicem....Kao nova godina je a ona dospe kod njega u stan igrom sluchaja....Samo aluzije i obline tada mlade glumice.....
ImageImageImageImage

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Post by Booze Brothers »

uh do jaja...bila je Tanja extra...gledao sam sa njom i neki film mislim da se zove Hogar ili tako neshto...hrvatska produkcija...do jaja...
a niko se sisa navatao nije kao onaj majmun Shtimac...
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
11
atleticar
Posts: 163
Joined: Tue Sep 13, 2005 4:10 pm

Post by 11 »

:smt043

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Post by Booze Brothers »

e a sada cu da vas malo izbombardujem...kome se svidja svidja... :wink:
evo ga Moljac kara...
Image
evo za eletrica mama Tanjica..
Image
Natasha Sholak i onaj karan shto se iznavatavao za 5 zivota...
Image
Image
eva ras...prvo skidanje na nashem filmu...
Image

evo za sada a ja nastavljam...
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Post by Booze Brothers »

Image
dolly bell
Image
Image
Ena-Charuga
Image
Image
Image
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Post by Booze Brothers »

klipovi...
Ena Begovic u Charugi
http://www.megaupload.com/?d=SX9KPEPT 9.31mb
Tanja Boshkovic-kupanje u reci
http://www.megaupload.com/?d=4NPLLKG8 3.61mb
Mira Karanovic-put za katangu
http://www.megaupload.com/?d=60VOZVJT 2.44 mb
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
Richard III
sasvim,potpuno sasvim najbolji dasa...
Posts: 1162
Joined: Sun Sep 18, 2005 1:22 pm

Post by Richard III »

...ja Ena nisam tvoj sin...na na na na...

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Post by Booze Brothers »

izgleda da je Ena stvarno najboljsha...mada i ova Tanja...
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
Booze Brothers
glavni internet kezualac Srbije...
Posts: 36044
Joined: Wed Sep 07, 2005 3:40 pm
Location: Singidunum 44°48'51.26"N / 20°29'52.15"E
Contact:

Post by Booze Brothers »

Image
'63. OFK Beograd-Juventus 2-1
Image
Ofka till I die
Nezvanični sajt OFK Beograda
Sačuvajmo Omladinski stadion!

User avatar
BadMan
lošica
Posts: 1042
Joined: Fri Sep 02, 2005 9:04 am
Location: Belgrade
Contact:

Post by BadMan »

Krajnje degutantan topic.

User avatar
BSK 1911
Sinovac
Posts: 1919
Joined: Fri Sep 02, 2005 10:55 am
Location: Beogradski hram fudbala

Post by BSK 1911 »

BadMan wrote:Krajnje degutantan topic.
Ajde sad i ti,sta fali.....malo sise....malo shubare....

User avatar
Richard III
sasvim,potpuno sasvim najbolji dasa...
Posts: 1162
Joined: Sun Sep 18, 2005 1:22 pm

Post by Richard III »

...komentarishem sa buzom...Ena je bolja i od Monike Beluci...
Ljudi cim nas vide odma znaju da smo gospoda

Post Reply