PLAVA UNIJA BEOGRAD - JESEN 2017

Kao sto naslov kaze...
Locked
User avatar
BW_casual
senior
senior
Posts: 850
Joined: Thu Nov 27, 2008 5:45 pm
Location: curva sud
Contact:

PLAVA UNIJA BEOGRAD - JESEN 2017

Post by BW_casual »

JESENJI DEO SEZONE 2017/2018

Nakon nekoliko sezona stalnog poniranja i naše sa borbe sa licem sa poternice kao i gomilom usputnih nesportskih stvari, stigli smo do Srpske lige Beograd. Odnosno, prostije, trećeg ranga domaćeg fudbalskog takmičenja.

Takva situacija dodatno je motivisala navijače OFK Beograda da nastave borbu za klub i kao u prethodne dve i više decenije, budu prisutni gde god njihov klub nastupa. U manjem, ili većem broju, uz istu ideju i poruku. Samo Beograd!

Image

Letnji raspust, Unionisti koriste za ulepšavanje zidova na i oko Omladinskog stadiona, uz lepo druženje sa najmlađim naslednicima.

Image

OFK BEOGRAD - sopot

Pod sloganom ''ne igra se svaki dan protiv Sopota'' ispratili smo prvo kolo nove fudbalske sezone. Dobro navijanje, veća količina pirotehnike i dugo čekana spontanost bili su deo našeg izdanja.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

ImageOFK BEOGRAD - polet

Vanredno kolo, osunčana sreda, ali solidno navijanje Ofkovaca i na ovoj utakmici.

Image

kolubara - OFK BEOGRAD

U Lazarevcu mučenje naših fudbalera na terenu, gostujući sektor solidan uz manji piro. Na ogradi parola posvećena rođendanu našeg kluba. Posle utakmice policija odvodi naše ljude u svoju stanicu i pisu im se prijave.

Image

Image

Image

rtanj - OFK BEOGRAD

U pretkolu kupa Srbije, OFK Beograd je gostovao u Boljevcu, protiv domaćeg Rtnja. Stručni štab na sraman način odlučuje da je takmičenje u kupu suvišno, te ispadamo posle penala. Ofkovci pamte kup i istorijske trofeje, naše legendarne generacije i neće dozvoliti da se na bestidan način odustaje od borbe i blati ime toliko velikog kluba!

Image

Image

Iste večeri nakon ispadanja iz kupa, stadion je bio išaran porukama.

Image

Image

Image

Image

OFK BEOGRAD - grafičar

Koreo sa zastavicama, piro, sasvim dobro navijanje u prvom poluvremenu. U drugom delu sunčanje.

Image

ImageNa ovoj utakmici, prisetili smo se našeg navijača kojeg je ubio grom tokom prvenstvene utakmice godine 63-e protiv zagrebačkog Dinama, pozdravili Kiprane i poslali poslednju poruku Ljubisi Samardzicu Smokiju, legendi glumišta i Ofkovcu, nekada predsedniku kluba.

Image

lokomotiva - OFK BEOGRAD

Fin broj Ofkovaca i dobro navijanje po kiši na gostovanju beogradskoj Lokomotivi. Na terenu čupavo, izvukosmo bod na samom kraju.

Image

Image

prva iskra - OFK BEOGRAD

Zbog suspenzije terena u Bariču, Prva Iskra bila je domaćin nekoliko utakmica na Novom Beogradu. Opušteno navijanje i praćenje fudbala obeležili su ovo gostovanje.

Image

stepojevac - OFK BEOGRAD

Image

OFK BEOGRAD - bsk batajnica

Image

radnički nbg - OFK BEOGRAD

Image

OFK BEOGRAD - imt

Iskrenog fudbalskog štimunga i zdrave navijačke zajebancije nije manjkalo na ovom meču ni najmanje. Ako se tome pridodaju četiri (4) gola u mreži gosta, onda je ovakva utakmica prava poslastica u životu jednog navijača.

Image

Image

radnički (o) - OFK BEOGRAD

Poslednje sezonsko gostovanje u Obrenovcu, uz sve bolje partije beogradskih plavih ispratilo je i dobro izdanje grupe. U kavezu šalovi, dobro navijanje, piro, parola za jednog Mladića... Ostaje žal što se polusezona završava.

Image

Image

Image

Image

Image

REPREZENTACIJA

Grupa je donela odluku da organizovanije prati reprezentaciju, te bila prisutna u dobroj brojci na kvalifikacionim mečevima ove jeseni. Urađena je nova trobojka, pred gostovanje u Beču -

Image

Image

MARKETING

Tokom leta i jeseni rađen je marketing sa akcentom na kvalitet. Majice u više vrsta, duksevi, fantomke, nalepnice. Od navijačkih stvari štampani su informatori.

Image

Image

Image

Image

Image

ULTRA POZDRAV!
UNIJA 94
OFK-A!
lutanje, fudbal i tombole.

Locked