OFK BEOGRAD - kolubara

Sve stare, glupe i ostale stvari koje ne zaslužuju posebnu pažnju...
Locked
User avatar
BW_casual
senior
senior
Posts: 850
Joined: Thu Nov 27, 2008 5:45 pm
Location: curva sud
Contact:

OFK BEOGRAD - kolubara

Post by BW_casual »

OFK BEOGRAD - kolubara 5-2

Zvuči neverovatno da trenutni OFK Beograd bilo kome da 5 golova, ali eto i to se desilo u poslednjem kolu ove odvratne i mučne sezone po nas. Na tribini baklje i dimovi uz parolu posvećenu dobrom drugaru iz grupe, koji robija nakon incidenata u Pirotu. Na kraju podrška igračima, jer mnogo je drugih nefudbalskih faktora zbog kojih se nalazimo tu gde jesmo.
Grupa se ove polusezone vratila iz bojkota u želji da pomogne fudbalerima, dok borba protiv uništitelja OFK Beograda i članova uprave nikada nije prestajala. Na svakom meču iznošene su parole, ''pozdravi'', rađeni grafiti na stadionu i van njega. Bezdušnicima nikada nećemo zaboraviti 2-6 (2-0) na Vračaru i sve što je usledilo nakon tog po rečima državnih organa - regularnog fudbalskog okršaja. ( regularno, zar ne ? )

Ispratili smo Beograd na svim gostovanjima i domaćim mečevima, a to sledeće sezone nastavljamo u rangu niže. Sa nama su povremeno bili i članovi bratskih grupa. Hvala im.

Nastavljamo podršku i borbu za OFK Beograd i povratak kluba na stare fudbalske staze.

Stiže leto peškiri se vijore, a krajem leta srpska liga grupa Beograd. Fotografije, video snimke i tradicionalni presek izbacujemo uskoro.

Ultra pozdrav
Unija 94

Image

Image

Image

Image

Image

Image
OFK-A!
lutanje, fudbal i tombole.

Locked